Rational Gastro-Group
g   Cégünkről Tevékenységek Referenciák Termékek Elérhetőségek    

RATIONAL SelfCooking Center® Whitefficiency®

Egy jó szakácsnak időre és nyugalomra van szüksége ahhoz, hogy az első ötlettől az utolsó körítésig a lényegesre összpontosíthasson. A világszerte egyedülálló RATIONAL SelfCooking Center® megszabadítja Önt a szokásos főzési műveletek mindennapi rutinjától és időt hagy Önnek a fontos dolgokra.

A RATIONAL kombi-párolóval új időszámítás kezdődik a főzésben.

Mostantól több idő jut a fontos dolgokra:
 • a kreatív menütervezésre,
 • a gondos bevásárlásra,
 • a tökéletes előkészítésre,
 • a kreativitásra és a gondos tálalásra!
A kombi-pároló 1976-ban történt feltalálásával a RATIONAL egyszer már alapjaiban megváltoztatta az üzemi és az ipari konyhát. Világszerte több mint 240.000 combi-pároló bizonyítja ezt minden nap. Ma már gyakorlatilag minden második felszerelt készülék RATIONAL!

A RATIONAL a szakácsok vállalata és 30 év óta a piac legnagyobb fejlesztő munkacsoportjával rendelkezik, amely szakácsokból, táplálkozási szakemberekből, fizikusokból és mérnökökből áll. Az egész világon összegyűjtött főzési tapasztalatainkat most átadtuk a RATIONAL SelfCooking Center®-nek. A hagyományos beállítások, a komplikált programozás, a főzési folyamatok felügyelete, valamint a sok rutinmunka végleg a múlté.

Miben különbözik a Rational SelfCooking Center® a többi kombi-párolótól?
Ön csak egyszerűen kiválasztja a megfelelő főznivalót és a kívánt főzési eredményt - egyetlen gombnyomással.
És kész. A hagyományos betáplálásoknak, mint a hőmérséklet, idő és páratartalom vagy a komplikált programozásnak, az állandó ellenőrzésnek és a sok rutinmunkának végérvényesen vége.

Nem véletlen, hogy a szakácsok körében ez "A" racionál sütő.

A főzés során nem is kell figyelnem a hőmérsékletre vagy az időre?

A korábbi Clima Plus Combi-t felváltó legújabb RATIONAL sütő-pároló a termékspecifikus követelményeket, a főznivaló méretét, valamint a berakott mennyiséget önállóan felismeri. A főzési időt, a hőmérsékletet, valamint az ideális főzési klímát a készülék az Ön kívánságainak figyelembe vételével, egyedileg számítja ki, és folyamatos hozzáigazítást végez.

A RATIONAL sütő lelke, a SelfCooking Control® a speciális maghőmérő segítségével óránként 3600-szor, nagy érzékenységgel ellenőrzi és optimalizálja a főzés folyamatát. Pontról pontra teljesíti az Ön kívánságait - éjszaka is, bármikor megismételhetően.


Mire tudok használni egy ilyen intelligens sütőt?

 A legújabb RATIONAL kombi-párolóval Ön a konyhai munka mindennapjaiban is higgadtan néz szembe a napi kihívásokkal - egyetlen készülékben hihetetlenül sok mindent csinálhat:
 •  egybesültek
 •  hirtelensültek
 •  szárnyasok
 •  halak
 •  péksütemények
 •  köretek
 •  Finishing® (regenerálás)
A többi kombi-párolóval összehasonlítva a RATIONAL SelfCooking Center® akár 15 %-kal is gyorsabb. Nemcsak időt takarít meg, hanem pénzt is. Az ételek a legkülönfélébb termékek egyidejű berakásakor sem veszik át egymás szagát. Megőrzik a vitaminokat, ásványi és egyéb tápanyagokat.
Ez a RATIONAL sütő-pároló a legkisebb alapterületen felváltja vagy tehermentesíti az összes hagyományos főzőberendezés 40-50%-át! Forrólevegős kemence, tűzhely, billenő serpenyő, pároló, olajsütő, fazék és serpenyő - ezekből kevesebb is elég lesz, így az energiafelhasználás is jelentősen csökken. Ráadásul használni is nagyon egyszerű - fölöslegesek a költséges felhasználói tanfolyamok. Még a kisegítők is gond nélkül kezelik a SelfCooking Center®-t - ezt garantáljuk!


A RATIONAL kombi-sütők nem kerülnek sokba?

Legyen kis konyhája, vagy nagy üzeme, a RATIONAL SelfCooking Center®-re fordított kiadása nemcsak hogy rövid időn belül magától megtérül, de az első naptól fogva valójában pénzt keres Önnek. A nyersáru-felhasználás, az energia, a munkaidő, valamint a befektetések és a szükséges hely azonnali csökkenése révén sokkal többet takarít meg, mint amennyibe kerül.

Nézzük meg, hogy egy napi 1200 adagos konyha esetében ez konkrétan mit is jelent egy modern kombipároló használata:
 • Húsok: 22%-kal kevesebb sütési veszteség
 • Zsír: 95%-kal kevesebb - szinte teljesen felesleges
 • Energiafelhasználás: 60 %-kal alacsonyabb
 • Munkaidő: felszabadul 150 perc / nap
Egy ekkora konyhánál csak ez a négy tétel több százezer forint megtakarítást jelent havonta! (És akkor még nem beszéltünk a cook and chill eljárást teljessé tevő sokkoló hűtésről!)

Mostantól minden másként lesz!
A világ első főzőautomatája segítségével új időszámítás kezdődik a főzésben.
  Marad idő a lényegre!
  A főzés - művészet és szenvedély, egyúttal mesterség és tapasztalat
A részletek és a kulináris finomságok iránt érzékeny szakács élvezetté varázsolja az étkezést

A jó étel lelke az ihlet és a kreatívitás.

A jó szakácsnak időre és nyugalomra van szüksége ahhoz, hogy a lényegre összpontosítson:
az első ötlettől az utolsó körítésig.

A világszerte egyedülálló RATIONAL SelfCooking Center® felmenti Önt a szokásos főzési eljárások napi rutinja alól, és így Ön az idejét a lényegre összpontosíthatja.
rational, rational szervíz, rational márkaszervíz, rational climaplus combi, rational cpc, rational scc, rational combimaster, rational self cooking center, thermojet, rational sütő,  vendéglátás, vendéglátóipar, vedéglátóipari gép, konyhagép, konyhafelszerelés, szerelő, szerelés, javítás, karbantartó, karbantartás, Rational gőzpároló, Rational sütő, Nagykonyha, N agykonyhai berendezés, Nagykonyha tervezés, Komplett nagykonyha, Nuova Simonelli, Rational, www.rational-online.hu, Sirman, Scotsman, Tecnoinox, Termoplan, Winterhalter, Gastroshop, Rational javítás, Rational karbantartás, Szálloda konyha, Étterem konyha, Rational SelfCooking Center, gastrogroup, hotel, kft, szervizpartner,Gastrogroup, Gastro & Hotel Kft. Termékei: Nagykonyhai berendezések, Rational Clima Plusz, Rational SelfCooking Center, finishing, Rational CombiMaster, A CombiMasterrel a konyhai munka mindennapjaiban Ön mindig higgadtan néz szembe a napi kihívásokkal